Bună ziua. Am cumpărat o masina de la o cunostinta,am preluat cartea CIV, talonul,2 chei si i-am dat bani.Pentru moment nu am facut contract v-c pe motiv ca era seara si o sa il facem saptamana urmatoare. L-am contactat in urmatoarea saptamana iar el mi-a spus ca nu e de acord sa semneze contractul si sa ofer fiscal daca nu ii mai dau inca 500 euro. Cum ar trebui sa procedez eu acum? Ce alternative as avea sa-mi pot obtine contract si fiscal pentru masina? Poate declara masina furata daca eu detin toate actele dar nu si contractul? Ce ma sfatuiti sa fac? Stima.
Nu dvs sunteti cel care trebuie sa dea certificatul fiscal ci el, vanzatorul. Daca nu vrea sa incheie contractul in forma scrisa cereti banii inapoi. Daca nu vrea sa vi-i dea actiune in instanta.
Nu cred ca o sa declare asta, desi poate. Un martor la tranzactie ar fi de ajutor. Parerea mea e ca voia sa obtina banii, gen s-a intalnit hotul cu prostul. Din pacate unii au mentalitatea asta.
Bunuri comune
Elena Adochitei
sunt hotarata sa dau divort,dar pana sa obtin divortul este cale lunga(el nu vrea sa ne inteleg in privinta impartirii bunurilor comune)este vorba de masina ... (vezi toată discuția)