avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Import non-UE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Import non-UE

Buna ziua, doresc sa import parfumuri, cosmetice si spray antiperspirant din UAE. Ma intereseaza certificatele pe care firma de la care voi importa, va trebui sa le obtina (certificat EU etc.) si deasemeni daca firma pe care urmeaza sa o infiintez va avea nevoie de anumite certificate.

Alte discuții în legătură

Import non-ue Geo1985 Geo1985 Buna ziua, doresc sa import parfumuri, cosmetice si spray antiperspirant din UAE. Ma intereseaza certificatele pe care firma de la care voi importa, va trebui ... (vezi toată discuția)
Retur parfum achizitionat online hinodenis hinodenis Buna seara, Imi puteti spune, va rog, daca in cazul parfumurilor achizitionate online politica de retur implica anumite conditii speciale? Pe site-ul de ... (vezi toată discuția)
Pfa cu codul caen 5320 și altele AllenR AllenR Bună ziua , doresc sa mi deschis un pfa cu codul caen 5320 pentru a lucra la tazz/glovo etc , ideea e că doresc sa mai adaug încă un cod caen pentru ... (vezi toată discuția)