avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Indemnizatia pentru asistent personal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Indemnizatia pentru asistent personal

Am depus dosarul pentru incadrarea in grad de handicap. Comilia de Evaluare a Persoanelor adulte cu Handicap Judeteana m-a incadrat gresit. In urma contestatiei depuse, Comisia Superioara de Evaluare m-a incadrat in grad de handicap grav cu asistent personal. Valabilitatea certificatului: Permanent de la data de 10.04.2014. Decizia de la Comisia Superioara mi-a fost comunicata la sfarsitul lunii septembrie 2014, La inceputul lunii octombrie am depus documentele la Primarie pentru acordarea indemnizatiei pentru asistent personal. In dispozitia primita se arat ca drepturile mi se acorda incepand cu 01.11.2014. Ce trebuie sa fac pentru a beneficia de aceste drepturi incepand cu data de 10.04.2014, conform Certificatului de Handicap? Mentionez ca in toata aceasta perioada aprilie - septembrie 2014 contestatia mea se afla in curs de solutionare la Comisia Superioara de Evaluare.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie asistent personal avramo avramo Am depus dosarul pentru incadrarea in grad de handicap. Comilia de Evaluare a Persoanelor adulte cu Handicap Judeteana m-a incadrat gresit. In urma ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat handicap dora_racz dora_racz Buna ziua, In proces cu instanta locală obiect contestație încadrare în grad de handicap, din grav cu permanent au dat accentuat cu revizuire la 2 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! mama mea are grad de handicap grav iar în urma sentinței ... Astancai Pusa Astancai Pusa Buna ziua ! Mama mea are grad de handicap grav iar în urma sentinței Curtea de apel a primit cu asistent personal ,după mulți ani .Instanta a rămas în ... (vezi toată discuția)