avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua ! Mama mea are grad de handicap grav iar în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua ! Mama mea are grad de handicap grav iar în urma sentinței ...

Buna ziua !
Mama mea are grad de handicap grav iar în urma sentinței Curtea de apel a primit cu asistent personal ,după mulți ani .Instanta a rămas în pronuntare în data de 21 septembrie 2023 dar Primaria nu este de acord sa-i dea din urma banii .,retroactiv. Ce pot sa fac în acest caz?va rog respectuos sa-mi dați un răspuns...mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: Astancai Pusa , utilizator 13:00, 10 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde ce anume ați solicitat și ce a dispus instanta, dar de principiu veți putea pune în executare silita decizia
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2023
AV. GABRIELA GERBER, Avocat
Mulțumesc pt.raspuns ..am cerut instantei sa -i dea mamei și asistent social și am optat pt.indemnizatie, dar Primaria nu este de acord sa-i dea mamei banii din urma m-ai precis din data când a rămas definitiva pronunțarea
Dar a ramas definitiva ? ca ziceti ca a ramas in pronuntare la 21.09.2023 .
Da este definitiva
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si nu scrie in hotarare “ obliga parata .... sa.... incepand cu data de ... “ ? Daca scrie , si nu vrea sa plateasca incepand cu acea data , mergeti la un executor judecatoresc , el va poate recupera sumele refuzate la plata .

Alte discuții în legătură

Anulare certificat handicap dora_racz dora_racz Buna ziua, In proces cu instanta locală obiect contestație încadrare în grad de handicap, din grav cu permanent au dat accentuat cu revizuire la 2 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie asistent personal avramo avramo Am depus dosarul pentru incadrarea in grad de handicap. Comilia de Evaluare a Persoanelor adulte cu Handicap Judeteana m-a incadrat gresit. In urma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru asistent personal avramo avramo Am depus dosarul pentru incadrarea in grad de handicap. Comilia de Evaluare a Persoanelor adulte cu Handicap Judeteana m-a incadrat gresit. In urma ... (vezi toată discuția)