avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua ! Mama mea are grad de handicap grav iar în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua ! Mama mea are grad de handicap grav iar în urma sentinței ...

Buna ziua !
Mama mea are grad de handicap grav iar în urma sentinței Curtea de apel a primit cu asistent personal ,după mulți ani .Instanta a rămas în pronuntare în data de 21 septembrie 2023 dar Primaria nu este de acord sa-i dea din urma banii .,retroactiv. Ce pot sa fac în acest caz?va rog respectuos sa-mi dați un răspuns...mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: Astancai Pusa , utilizator 13:00, 10 Noiembrie 2023
De fapt a fost data în judecata Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap, care ani la rand nu i-a acordat mamei mele grad de handicap grav cu asistent personal.Eu am dat în judecata Comisia de evaluare și răspunsul de la Curtea de apel ,este următorul::obliga pârâtul sa emită reclamantul certificat grav cu asistent personal ,definitiva. Pronunțată prin punerea la dispoziția părților prin intermediul grefei instantei astăzi 21.09.2023.Mentionez ca am primit certificatul de handicap grav cu asistent personal permanent dar primaria refuza sa-mi dea banii retroactiv de când a rămas sentința definitiva, m-ai precis din 21.09.2023 ...motivul fiind ca banii o sa-i primească după ce a depus dosarul cu data de când l-am depus la ei .Nu știu ce sa mai cred!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare certificat handicap dora_racz dora_racz Buna ziua, In proces cu instanta locală obiect contestație încadrare în grad de handicap, din grav cu permanent au dat accentuat cu revizuire la 2 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie asistent personal avramo avramo Am depus dosarul pentru incadrarea in grad de handicap. Comilia de Evaluare a Persoanelor adulte cu Handicap Judeteana m-a incadrat gresit. In urma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru asistent personal avramo avramo Am depus dosarul pentru incadrarea in grad de handicap. Comilia de Evaluare a Persoanelor adulte cu Handicap Judeteana m-a incadrat gresit. In urma ... (vezi toată discuția)