avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public si infiintare II
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public si infiintare II

Buna ziua,
Am deschis in 2013 un II (intreprindere individuala) pentru agricultura(am pamanturi in arenda). Acum am obtinut un post ca functionar public pe proiecte europene. Se poate sa-mi pastrez II? Mentionez ca nu am facut nici un proiect, singurii bani sunt cei primiti de la APIA.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:37, 23 Februarie 2015
Fiind functionar public, nu cred, dar intrebati la APIA ei trebuie sa cunoasca aceste amanunte.
Mai bine intrebati la ANI - Agenția Națională de Integritate:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie bovine 2013 victor_dorel victor_dorel Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti cum procedez: Pana in 2012 am avut subventie de bovine pe numele tatalui meu care in 13 ianuarie 2013 a decedat. Ca sa ... (vezi toată discuția)
incompatibilitate panturu_nelu panturu_nelu Daca eu sunt lucrator in Ministerul de Interne si sotia este angajat APIA si am vrea sa deschidem o intreprindere individuala pe numele sotiei conf. codului ... (vezi toată discuția)
Pot cere prefectului suspendarea din functie a unui secretar primarie pentru abuz in serviciu ? telecomanda telecomanda Speta : Un fermier solicita Fonduri Europene APIA acesta merge la primarie declara pe propria raspundere ca lucreaza un teren agricol de 4 ha.Acest fermier ... (vezi toată discuția)