avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reglementari vanzare online bijuterii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reglementari vanzare online bijuterii

As dori sa stiu care sunt reglementariile in vigoare referitor la vanzarea online a bijuteriilor. Daca doresc sa imi deschid un site pe care sa comercializez bijuterii, ce conditii obligatorii trebuie sa indeplinesc?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Magazin online bijuterii markomarius1 markomarius1 Buna ziua, Pentru deschiderea unui magazin virtual (website) cu vanzare de bijuterii din aur cu pietre pretioase, care sunt criteriile din punct de vedere ... (vezi toată discuția)
Magazin online alexg2014 alexg2014 Buna seara, Am cateva intrebari daca se poate sa ma lamuriti. Doresc sa deschid un PFA sau individuala (nu stiu care ar fi mai indicata) pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)
Tranzactie pfa - pers. fizica moonprincess moonprincess Buna ziua, sunt PFA si am un magazin online. Printre altele, doresc sa comercializez carti in regim de anticariat si bijuterii hand made. Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)