avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie pe teren in litigiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie pe teren in litigiu

buna ziua,
vreau sa incep constructia unei case pe un teren care are latimea de 9.75 metri. din aceasta latime, 1,5 metri se afla in litigiu cu vecinul. procesul dureaza si nu vreau sa astept finalul. cum pot obtine autorizatie de constructie/intabularea/cartea funciara? mentionez ca nu intentionez sa construiesc pe partea in litigiu si cu PUZ as respecta distantele prevazute.
Ultima modificare: Marți, 17 Februarie 2015
zadryana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 08:17, 24 Februarie 2015
Pai si cum lipiti casa in ambele parti, daca intr-o parte terenul e in litigiu? Asta intreb, cum puteti respecta urbanismul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara - teren intravilan cu deschidere de 8 m, autorizatie constructie micutu1234 micutu1234 Am si eu o intrebare.nu stiu daca scriu unde trebuie dar poate imi raspunde totusicineva. am un teren intravilan cu o deschidere la str.de doar 8m.am access pe ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie laurentiuu laurentiuu Ce latime trebuie sa aiba un teren pentru a putea construi pe el? (articolul si legea) Am un teren de 9 m deschidere in mediu rural (vezi toată discuția)
constructie casa pe teren ingust claudia5555 claudia5555 Buna seara. Detin un teren cu deschidere la strada de 10 m si aproximativ 31 m lungime. Se poate obtine certificat de urbanism pe acest teren? Constructia va ... (vezi toată discuția)