avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 392 PFA norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 392 PFA norma de venit

Buna ziua,

Am un PFA inregistrat in scopuri de TVA (cod de TVA special) prin care prestez servicii catre o firma din UE. Facturez fara TVA.

Am inteles ca pe langa declaratia 390, pe care o depun lunar, trebuie sa depun si declaratia 392B.
Sunt confuz deoarece am inteles ca aceasta se depune de catre contribuabili care nu sunt inregistrati in scopuri de TVA.

Cineva in domeniu ma poate lamuri ?

Cu stima!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:47, 27 Februarie 2015
Se depune de cei inregistrati cu tva( 392 A) si neinregistrati ( 392 B) care au avut la 31.12 o cifra de afaceri sub 220.000 de lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392b pika_ro pika_ro Buna ziua, Sunt pfa si pana pe 25 feb. trebuie depusa declaratia 392. Nu sunt platitor de tva, deci trebuie sa depun versiunea 392B? Asa este? In 2011 am ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 misaaa misaaa am nevoie de o lamurire si anume: - sunt P.F.A. la norma de venit, neplatitor de TVA in Romania(am cod fiscal fara RO) - inregistrat in R.O.I., inregistrat ... (vezi toată discuția)
Declaratii 392a / 392b ileana nico ileana nico Buna ziua, Pentru un PFA inscris in scop de TVA si care livreaza prestari servicii intracomunitare ( incepand din ian.2014). cu facturare lunara in euro, ... (vezi toată discuția)