Am un PFA inregistrat in scopuri de TVA (cod de TVA special) prin care prestez servicii catre o firma din UE. Facturez fara TVA.
Am inteles ca pe langa declaratia 390, pe care o depun lunar, trebuie sa depun si declaratia 392B.
Sunt confuz deoarece am inteles ca aceasta se depune de catre contribuabili care nu sunt inregistrati in scopuri de TVA.
Declaratia 392b
pika_ro
Buna ziua,
Sunt pfa si pana pe 25 feb. trebuie depusa declaratia 392. Nu sunt platitor de tva, deci trebuie sa depun versiunea 392B? Asa este?
In 2011 am ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392
misaaa
am nevoie de o lamurire si anume:
- sunt P.F.A. la norma de venit, neplatitor de TVA in Romania(am cod fiscal fara RO)
- inregistrat in R.O.I., inregistrat ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.