avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere in barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere in barou

Buna ziua,

Eu ma aflu in urmatoarea situatie: am fost consilier juridic timp de 7 ani (2000-2007), dupa care am intrat in concediu de ingrijire copil ( 2 ani), apoi in somaj ( 1 an).
Intre timp, m-am suspendat din functia de consilier juridic si dupa 6 luni,am reusit sa ma angajez, dar ca si asistent manager (din 11.2010 pana in prezent).
As putea sustine examenul de admitere in barou , dar sa devin avocat definitiv (fara stagiatura)?

Aceeasi intrebare o am si pentru concursurile de admitere in magistratura si admitere in notariat.

Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Februarie 2015
Denidana, utilizator

Alte discuții în legătură

E posibil? Denidana Denidana Buna seara! Sunt consilier juridic din anul 2000 la aceeasi firma , dar momentan nu mai are activitate , iar eu sunt in concediu de ingrijire copil pana in ... (vezi toată discuția)
Stagiatura...? ContSters172518 ContSters172518 Am frecventat cursurile fac de drept din Timisoara,si acum urmeaza sa-mi finalizez studiile,licenta.Lamuriti-ma daca pot sa fac stagiatura(cat timp?) inainte ... (vezi toată discuția)
Facultatea de drept, master in dreptul afacerilor - optiuni de angajare? Iulian81 Iulian81 Hello! Cunosc pe cineva care a terminat facultatea de drept la stat si un master in dreptul afacerilor care doreste sa stie cam in ce domeniu ar putea munci ... (vezi toată discuția)