avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... deversare ape pluviale in strada
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

deversare ape pluviale in strada

Urmare reclamatiei unui vecin "binevoitor", Primaria m-a avertizat sa desfiintez scurgerea apelor pluviale, exclusiv provenite din ploaie, deviate de mine in strada, fara a impieta in vreun fel circulatia pietonala.
Deoarece daca desfiintez scurgerea, apa pluviala se va scurge in gradina vecinului si poate pune in pericol integritatea casei vecinului, intreb daca exista vreo lege care sa ma oblige sa desfiintez aceasta scurgere?
Cum trebuie sa ma adresez Primariei?

Alte discuții în legătură

Inaltare curtea casei miriam2014 miriam2014 Buna ziua, am inaltat curtea casei pentru a o aduce la nivelul strazii si a impiedica astfel scurgerea apei din strada in curte. Acum, vecinul din dreapta ma ... (vezi toată discuția)
Scurgere streasina pe terenul nostru nicolae_bucur nicolae_bucur Buna ziua, In spatele casei bunicii mele, a fost construita o casa cu etaj, mai mare ca inaltime decat casa bunicii. Streasina acelei case este deasupra ... (vezi toată discuția)
inaltare nivel teren - obligatii ape pluviale auricap auricap Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie; vecinul meu a inaltat nivelul terenului sau si acum toata apa de la ploi ajunge in gradina mea. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)