avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tratament fiscal mediere cu fost angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tratament fiscal mediere cu fost angajat

Buna ziua,

Un fost angajat obtine, prin mediere, de la fostul angajator, o suma cv a 3 salarii avute inainte de plecare.

Dupa cum am citit - daca medierea este 'consfintita' in instanta, are putere executorie si ar putea fi tratate astfel ca si sume salariale, cu toate taxele si contributiile salariale aferente.

Daca instanta nu 'consfinteste' insa acordul, medierea dintre parti - sub ce forma se inreg in financiar suma data fostului angajat?

Cf Codului Muncii pot plati in baza CIM sau a Hot Judecatoresti.

Asa este, este fost angajat, a avut CIM -insa este corect sa consider ca sunt sume salariale, daca nu am Hot Jud ci doar o mediere neconsfintita?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere minori - in paralel, executare silita locuinta Lochness Lochness Buna ziua, As vrea sa va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema : - in urma divortului platesc pensia de intretinere pentru 3 minori, undeva in ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hot.judecatoresti gabianghel gabianghel buna ziua! in data de 16.06.09 am obtinut o hotarre judecatoresca prin care angajatorul meu este obigat sa platesca salariile restante.am asteptat hotarea ... (vezi toată discuția)
Copil cu parinti necasatoriti giglia giglia Doi tineri necasatoriti au impreuna un copil mai mic de 1 an.Relatia dintre ei nu merge in ciuda eforturilor si a tentativelor de a alcatui o familie.In ... (vezi toată discuția)