avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plati la asigurarile de sanatate germane
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plati la asigurarile de sanatate germane

Lucrez in Germania aorozimativ de 7 ani, mi-am deschis Firma pe persoana fizica autorizata ca sa fiu legal, platesc ca ori ce cetatean neamt taxe si impozite, asigurari de sanatate. Am inteles ca ar fi o lege care daca parasesc Germania definitiv si inchid Firma pot sa imi recuperez bani platiti la finante cu conditia sa nu mai lucrez niciodata in Germania. Aveti cunostinta de o stfel de lege. Va nultumesc.
Ultima modificare: Joi, 19 Februarie 2015
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa inregistrat in romania IOAN EUGEN IERCOSAN IOAN EUGEN IERCOSAN Ca PFA inregistrat in Romania pot desfasura activitati si in alte tari membre UE? (vezi toată discuția)
Pfa sau srl.........e posibil? cami78 cami78 Buna ziua , Eu si sotul meu locuim in Germania , dar avem si in Romania casa unde venim cand putem de des.Sotul meu lucreaza in Germania in IT .Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Zilieri pentru santier camelia50 camelia50 Buna ziua Sunt particular din Bucuresti si doresc sa-mi izolez si varuiesc casa. Am gasit patru muncitori care pot sa ma ajute. Lucrarea ar dura aproximativ ... (vezi toată discuția)