avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizie pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizie pensie de invaliditate

daca comisia medicala de revizuire hotaraste prin decizia medicala, la revizuire, trecerea de la gr.3 la gr.2, de invaliditate, casa de pensii poate emite o noua decizie de pensionare, luand in considerare varsta actuala si stagiul de cotizare actual?
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 20:41, 22 Februarie 2015
Casa de pensii emite o noua decizie, dar stagiul de cotizare al dvs e acelasi la care se mai adauga sau nu stagiul potential in functie de varsta pe care o aveti si de stagiul pe care il aveti. Pensia poate sa scada, daca nu mai beneficiati de stagiu potential.
Anii in care ati beneficiat de pensie de invaliditate gr. 3 constituie stagiu asimilat si se calculeaza la pensia de limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate barnos barnos barbat, nascut in 20 martie 1955, pensionat gr.3 de invaliditate in 2010, avand stagiul de cotizare de 32 ani. din 2010 si pana in prezent a lucrat cu contract ... (vezi toată discuția)
Reducere varsta standard de pensionare pentru cei care au lucrat in gr.a ii-a de munca Felicia_Cirstea Felicia_Cirstea Buna ziua, Sotul meu este nascut in data de 18.02.1957 si are o vechime in munca de 34 ani, 8 luni si 9 zile din care: - in grupa a II-a de munca ... (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate silvia59 silvia59 ce implicatii asupra calcului pensiei de limita de varsta poate avea trecerea de la pensia de invaliditate gradul II la pensia de invaliditate gradul ... (vezi toată discuția)