avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Laborator produse naturiste
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Laborator produse naturiste

Doresc sa infiintez un P.F.A in domeniul medicinei naturiste - laborator si vanzari produse naturiste . Doresc cateva sfaturi de la dvs si vreau sa stiu in ce cadru pot sa produc produse naturiste. Se pot obtine fonduri europene in acest sens?

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru laborator cofetarie danaciobanu danaciobanu Buna ziua, am 33 de ani si vreau s aobtin fonduri europene pentru a-mi deschide un laborator de cofetarie. Ce pasi trebuie sa urmez? (vezi toată discuția)
Activitate pe mai multe firme nana82 nana82 Am o mare dilema ....... lucrez la o firma care are activitate fabricarea produselor alim. vegetale caen 1089, din noiembrie 2009 patronul a mai infiintat o ... (vezi toată discuția)
Obtinere de fonduri europene pentru infiintarea unu laborator de tehnica dentara. aureliancafadaru aureliancafadaru Buna seara! As dori sa accesez fonduri europene pentru a putea infiinta un laborator de tehnica dentara! Care ar fi pasii si cum ar trebui sa procedez? Va ... (vezi toată discuția)