avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concurs functionar public debutant
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs functionar public debutant

puteti sa-mi spuneti ce inseamna examen scris si interviu
la cel scris bibliografie este din 7 legi si nu pot sa retin tot
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 13:18, 22 Februarie 2015
Un examen este un test din programa stabilita. Daca aveti 7 legi si nu cunoasteti una ori o stapaniti doar pe jumatate puteti risca sa aveti nenorocul de a va pica o intrebare taman din partea pe care nu ati parcurs-o. Ca la scoala. Deci cititi cel putin de 2 ori toata legislatia. Ceva tot va ramane in minte. La interviu daca ati citit si suntet atent la intrebari va descurcati. Cititi HG 611/2008 Art. 54 Succes!
Ultima modificare: Duminică, 22 Februarie 2015
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs pt ocuparea unui post de functionar public la o primarie!! ellenna2014 ellenna2014 Buna ziua! am si eu cateva intrebari legate de un concurs pt ocuparea unui post de functionar public intr-o primarie, la patrimoniu!! De obicei cate subiecte ... (vezi toată discuția)
Concurs functionari publici-interviu AnaMariaaN AnaMariaaN Buna ziua! Am si eu o intrebare referitoare la proba interviului din cadrul concursului pt ocuparea unei functii publice. Se pun intrebari si din bibliografie ... (vezi toată discuția)
Test-grila la examenul de promovare filozoful filozoful De curand am intrat in posesia unui zvon conform caruia la examenul de promovare in functia de conducere sef serviciu s-ar da test grila a cate 10 intrebari.As ... (vezi toată discuția)