avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sume poprite
Discuție deschisă în Executare silită

Sume poprite

am primit un credit in contul meu bancar care este are poprire.Pot avea acces la suma respectiva sau la o parte din ea?
Cel mai recent răspuns: laur2013 , utilizator 10:17, 27 Februarie 2015
Eu nu înțeleg ce legătură are perimarea cu discuția. La ce va referiți?
ma refer ca popririle au fost aplicate in 2014 luna mai...de atunci eram salariat pana in luna octombrie 2014...din luna octombrie 2014 nu sau mai virat bani catre executor su nici acesta nu a mai trimis nici un act sau ceva de genu....ultimul salariul din octombrie a ramas in banca pentru ca executorul nu raspunde solicitarilor bancii,insa in data de 20.02.2015 am facut un credit si acei bani sau virat la executor....se mai aplica perimarea la executare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salar Kjancsy Kjancsy vreau sa aflu daca popr ire pe salar se aplica si la alte venituri ?? Multumesc !! (vezi toată discuția)
Solicitare lamurire- poprire cont lucia45 lucia45 Buna ziua, Am rata la banca si mi s-a pus poprire pe contul in care o platesc pentru o datorie a unei persoane pe care am girat-o la un CAR. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)