avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Subiect: compatibilitate functia de viceprimar cu cea ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Subiect: compatibilitate functia de viceprimar cu cea de profesor

Buna ziua. Numele meu este Dana Camara si sunt viceprimarul comunei Dofteana , judetul Bacau din luna iunie 2011.De profesie sunt profesor de limba si literatura romana,grad didacticI, titulara scolii, vechime 28 de ani, membru ARACIP, membru in Corpul de experti Management. Va rog sa imi confirmati daca ambele functii sunt compatibile. Cand am acceptat functia am studiat legislatia/ atat legea invatamantului cat si L.161/2003 si am vazut ca acestea se pot cumula fara sa fie vreo problema. Multumesc pentru intelegere, astept raspunsul d..v. Cu respect, Viceprimar, prof. Dana Camara

Vezi toata discutia

Alte discuții în legătură

Este legal? Inga22 Inga22 Este legal să ocupi funcţia de Vice-primar şi funcţiile de Profesor de Limba şi Literatura Română şi Limba Franceză în acelaşi timp? Care sunt ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt profesor titular de limba și literatura română ... Acinorvec Acinorvec Bună ziua! Sunt profesor titular de limba și literatura română în învățământul preuniversitar, grad didactic I, vechime în învățământ 22 ani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! directorii din scoli mai sunt degrevati de ore ? ... Ana_M2 Ana_M2 Buna ziua ! Directorii din scoli mai sunt degrevati de ore ? Daca nu , cate ore trebuie sa tina obligatoriu in timp ce isi exercita functia de director ... (vezi toată discuția)