in cazul in care am inceput un proces cu un avocat care sa ma asiste si sa ma reprezinte in fata instantei pe baza unei procuri,dar nu sunt multumita de colaborarea cu acesta,imi pot retrage aceasta imputernicire,imi pot schimba avocatul pe parcursul procesului?
Sunteti sigur ca acea persoana careia i-ati dat procura sa va reprezinte este avocat sau macar are studii de drept? Un avocat trebuie sa va reprezinte in baza unui contract si a unei imputerniciri. Aceste sunt niste tipizate speciale cu inscriptia Baroului din care face parte.Mergeti la notarul la care ati facut procura si spuneti ca doriti sa renuntati la aceasta procura, apoi depuneti actul in instanta si angajati-va un avocat cu care veti incheia un contract special.
da,persoana careia i-am facut imputernicirea este avocat cu care am facut un contract si o imputernicire printr-un formular tipizat:"UNIUNEA NATIONALA A BAROURILOR DIN ROMANIA","Imputernicire avocatiala...."
2-"un avocat cu care veti incheia un contract special"-contract special insemnand ce?
Divort
ionela20111
am avut prima infatisare intr-un proces de divort pe data de 27.10.2010
am un copil de 3 ani si 7 luni,pe care as fi vrut sa il iau cu mine in cipru ,la sora ... (vezi toată discuția)