avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort dupa 30 ani de la despartire, la tribunal.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort dupa 30 ani de la despartire, la tribunal.

As dori sa divortez de sotie dupa treizeci de ani de la despartirea in fapt, la tribunal. As vrea sa stiu daca o adeverinta de la Asociatia de proprietari ,in care se spune ca sotia a parasit domiciliul in anul 1984, este suficienta pentru instanta. Ce alte probe ar trebui administrate daca sotia nu o sa fie de acord sau daca nu se va prezenta. Mentionez ca nu as dori sa indic martori. Cu multumiri anticipate,
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 12:15, 23 Februarie 2015
Este bun si respectivul înscris, dar nu suficient. Va trebuie neaparat un martor, care poate fi oricine, inclusiv din familia Dvs.
aveti toate sansele , mai ales dupa atata timp. desigur trebuie formulata actiune si conteaza ce spune si sotia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu vreau sa div dar sotia nu! ce pot face? doli_cv doli_cv buna ziua, sunt despartit in fapt de 8 ani,de sotia mea si eu vreau sa divortez dar ea nu vrea, ce pot sa fac??? mentionez ca nu avem copii impreuna. (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu mihai_stanciu mihai_stanciu Buna seara, Dupa 22 ani de casatorie fost anuntat de sotie ca are pe altcineva.Am inchiriat un apartament in acelasi oras,dar nu stiu daca ma pot muta in ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu cam ce sanse am ca tata sa obtin custodia copilului(copilul avind 6.4ani leonardniculescu leonardniculescu avind in vedera caci sotia a parasit domiciliul conjugal pe 24februarie si nu a venit sa-si vada copilul decit de 3 ori in atita timp (vezi toată discuția)