avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general COMPENSARE RECIPROCA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

COMPENSARE RECIPROCA

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti si mie pana la ce suma se poate face compensare reciproca pe ordine de compensare. Ce conditii trebuie sa indeplineasca suma facturata?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 19:15, 16 Iunie 2009
Nu stiu sa existe o limita superioara a sumelor de compensat.
"Ce conditii trebuie sa indeplineasca suma facturata?"- nu inteleg la ce va referiti .
NYKOL a scris:

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti si mie pana la ce suma se poate face compensare reciproca pe ordine de compensare. Ce conditii trebuie sa indeplineasca suma facturata?
Multumesc.

10.000 lei
Nu exista o limita de compensat.Facturile restante peste 30 zile,in valoare mai mare de 10000 se vor comunica instit.de management si informatica ( daca a mai ramas) conform Hg 685/99.
faceti mai multe ordine de compensare cu valori pana in 10.000 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordine de compensare sorina_han sorina_han Va rog ma ajuta cineva cu art. din codul fiscal referitor la regimul ordinelor de compensare? Multumesc:love2: (vezi toată discuția)
Compensare Flori David Flori David Se poate face compensarea datoriilor reciproce intre 2 societati (SRL si SA) pe baza documentului \\"protocol de compensare\\" semnat de ambele parti, redactat ... (vezi toată discuția)
Compensare dena71 dena71 De la firma X am cumparat marfa, la randul meu eu i-am vandut niste mijloace fixe. Am posibilitatea de a efectua compensatie? (vezi toată discuția)