avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... SECOND HAND
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

SECOND HAND

BUNA ZIUA.AM SI EU O INTREBARE LEGATA DE DESCHIDEREA UNUI MAGAZIN SECONND HAND.AS DORI SA STIU CUM ESTE MAI AVANTAJOS SA DESCHID SOCIETATEA ?.AR FI MAI AVANTAJOS A.F. ORI S.R.L.DACA DESCHID O A.F.POT SA AM HAINE SECOND HAND,MOBILA SECOND HAND SI IMBRACAMINTE NOUA IN ACELEASI ACTE DE DESCHIDERE A SOCIETATII .SAU TREBUIESC ACTE SEPARATE IMPLICIT COSTURI MAI MARI?

Alte discuții în legătură

Magazin second hand mateiadriana mateiadriana ce i-mi trebuie sa deschid un magazin second hand (vezi toată discuția)
Documente necesare pentru mobila second hand elena cailean elena cailean buna ziua.am un magazin de mobila noua, de ceva timp.acum vreau sa aduc si mobila second hand din germania, in acelasi spatiu, sa vand si mabila noua si mobila ... (vezi toată discuția)
Vanzare haine second hand rominaduca rominaduca Buna ziua, As dori sa cumpar de la o firma second hand Ungaria, imbracaminte, maxim 20 buc, printre care si de firma, pentru revanzare.Magazinul unde vreau sa ... (vezi toată discuția)