buna ziua.am un magazin de mobila noua, de ceva timp.acum vreau sa aduc si mobila second hand din germania, in acelasi spatiu, sa vand si mabila noua si mobila second hand.
intrebarea mea este; -ce formaliati trebuie indeplinite pentru a vinde si mobila second, si ce acte trebuie pentru mobila second.mentionez ca marfa second va fi adusa de la un caritas din germania care nu elibereaza factura, ci doar imi da o hartie prin care imi confirma ca am cumparat de la ei in data de...mobila seconde...x bucati, pe care am platit suma de ...y euro brut.
pot cu aceasta hartie sa ma inregistrez in contabilitate facand un NIR in care sa explic eu exact ce am adus si cu cat voi vinde?- anexand bineinteles si bonuri de motorina, etc..delegatii sau foi de p[arcurs?
ma intereseaza cat mai multe aspecte.
va multumesc
buna ziua
Desi tarziu dupa postare , vreau sa va intreb , s-a materializat dorinta de a aduce mobila sh?
daca da si imi puteti impartasi si mie din experienta d-voastra , sunt mai mult decat interesata sa o aud . Imi doresc sa deschid un magazin de mobila sh si pasii nu sunt usori fara ajutor .
Va multumesc mult
Adriana Poescu
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.