avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ocupare abuziva a locului de parcare proprietate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ocupare abuziva a locului de parcare proprietate privata

Buna ziua,

Locuiesc intr-un complex rezidential si detin un loc de parcare.Locul de parcare este cumparat de la dezvoltator ca si apartamentul prin contract de vanzare-cumparare, este proprietate privata.De cele mai multe ori il gasesc ocupat si vreau sa stiu cum pot proceda legal importiva celor care-l ocupa abuziv.Am sunat la 112 sa reclam si am fost redirectionata catre mai multe nr de tel ale politiei locale, politie rutiera,etc.Raspunsul politiei a fost ca nu pot face nimic pentru ca este proprietate privata, mi-au spus ca orice poate parca pe locul meu fara sa i se poata intampla ceva in schimb mie da daca masina ar pati ceva.
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 13:54, 21 Februarie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Montati un dispozitiv anti-parcare pe locul dvs. sau cautati in HCLurie locale daca nu exista legislatie sanctionatorie pentru astfel de fapte.
Un afis cu Proprietate privata nu ar strica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare roti autoturisme in parcari private cosminnicolae cosminnicolae Buna ziua, Sunt locatarul unui Complex Rezidential care este dotat cu parcare privata, parcare in care locatarii si-au putut achizitiona locuri de parcare. ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare privat bogdanvoicu bogdanvoicu Buna ziua.Am cumparat intr un complex rezidential un loc de parcare cu acte de vanzare cumparare,va rog sa mi spuneti ce pot face in conditiile legi in ... (vezi toată discuția)
Parcare privată ocupată Gabriela_10 Gabriela_10 Buna seara, Sunt proprietara unui loc de parcare,desi este scris nr masinii pe asflat mai tot timpul locul il gasesc ocupat ,exista contraventie pentru cel ... (vezi toată discuția)