avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acces vizitator in complex rezidential interzis de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acces vizitator in complex rezidential interzis de asociatia de proprietari

Buna ziua,

De tin un loc de paracre intr-un complexc rezidential, este proprietate privata.Prin contractul de vanzare-cumpare prin care am achizionat apartamentul si locul de paracre am si cota parte din spatiile comune si din locurile de parcare pentru vizitatori.Asociatia de proprietari interzice oricarui vizitator care vine la mine sa intre cu masina in complex chiar daca declara locul de parcare al meu si unde merge in vizita.Vreau sa stie daca asociatia de proprietari are acest drept de a interzice intare in complex a vizitatorului meu cu auto si parcare pe locul meu, mentionez ca nu am solicitat ca vizitatorul meu sa parcheze pe locurile de vizitator ale complexului unde detin si eu cota parte, si daca are acest drept vreau sa stiu legea prin care are acest drept.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: terentetalharu , utilizator 13:01, 21 Februarie 2015
Cititi ce scrie in R.O.I. - Regulamentul de Ordine Interioara al complexului rezidential.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Februarie 2015
terentetalharu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, În complexul rezidențial unde sunt proprietarul ... Mihai494 Mihai494 Bună ziua, În complexul rezidențial unde sunt proprietarul unui apartament, asociația a implementat barierele pentru acces cu mașina, eu nu am loc de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuiesc cu chirie intr-un complex rezidential in ... Nita25 Nita25 Buna ziua! Locuiesc cu chirie intr-un complex rezidential in Bucuresti. Blocul in care traim are in proximitate 20 de locuri de parcare pentru cele 40 de ... (vezi toată discuția)
Incasare taxe de administare de catre asociatie micav micav intr-un complex rezidental dezmembrarea finala s-a facut in mai multe loturi: - Un lot mare care contine apartamente si parcari subterane. Aceste proprietati ... (vezi toată discuția)