Buna ziua,
doresc sa stiu daca in cererea depusa intanstei la un divort de comun acord mai trebuie sa enumeram motivele de divort? Noi ne-am gandit sa scriem urmatoarele: În fapt, arătăm că ne-am căsătorit la data de............, din căsătorie rezultând ............... născut la data de ........ în ............, iar datorită faptului că relaţiile de familie sunt grav şi iremediabil vătămate, continuarea căsătoriei nemaifiind posibilă din motive imputabile ambelor părţi, am căzut de acord asupra tuturor problemelor accesorii divorţului, înţelegând ca cererea de divorţ să se întemeieze pe acordul nostru comun.
O fi suficient pt.instanta sau trebuie detaliat mai mult?
Multumesc !
Nu trebuie sa enumerati niciun motiv, din ce ati incropit dvs rezulta ca cereti divortul din culpa comuna.
Aveti in link un model de cerere prin acord. [ link extern ]
Divort
TESO
ce acte am nevoie ptr divort daca am o fetita de 1 an si mergem cu sotul impreuna sa depunem divortul?bunuri comune nu avem ce am avut a impartit deja noi ... (vezi toată discuția)
Actiune de divort
cami_snd
buna ziua..as dori daca poate cineva sa imi trimita pe mail o actiune de divort de comun acord pe care sa o pot depune la tribunal.email:cami_snd@yahoo.com.va ... (vezi toată discuția)