avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pentru 3.5t este necesar licenta transport ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pentru 3.5t este necesar licenta transport ?

Buna ziua ,
Am o societate mica , profil principal CAEN-2511 Confectii Metalice, iar in domeniile de activitate secundare am si TRANSPORT. Societatea are doi angajati (muncitor necalificat + administratorul ). Am pe societate cumparat un Ford Tranzit de 3.5t, iar eu-administratorul am permis categoria B.
Pot face transport marfa pentru terti? Am nevoie de licenta la 3.5t? CMR ?
Daca este nevoie de licenta, o pot obtine cu categoria B la sofer ?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 11:45, 23 Februarie 2015
atestatul il elibereaza ARR-ul , sunt multe detalii pe pagina lod de net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare firma cami19762003 cami19762003 Buna ziua as dori sa imi imifiintez o firma de prestari servicii de transport, deci de intermediere transport.nu stiu ce e mai bine sa infiintez, firma de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru transport marfa andira andira Buna ziua, Va rog frumos, spune-ti ce acte sunt necesare pentru transportul de marfa (de ex, medicamente). Multumesc. (vezi toată discuția)