avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Vanzare cumparare autorizatie taxi
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Vanzare cumparare autorizatie taxi

Am preluat o autorizatie de taxi de la un SRL. Am pastrat denumirea si codul fiscal. Ce trebuie sa fac urmatoarea situatie : daca in vechea balanta (la vechiul proprietar) exista mijloc fix si sold in casa cum incep balanta pentru noul proprietar acesta nepreluind mijlocul fix si banii din 5311.
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare autorizatie taxi 7clau 7clau Am preluat o autorizatie de taxi de la un SRL. Am pastrat denumirea si codul fiscal. CE trebuie sa fac urmatoarea situatie : daca in vechea balanta (la ... (vezi toată discuția)
Preluare societate prin cesiune ALINAfenesan ALINAfenesan buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspunsuri pentru urmatoarea situatie: o societate aflata in inactivitate temporara (suspendata) este preluata de catre un ... (vezi toată discuția)
Sold casa liliigretz liliigretz La 30.11.2013 o societate este cumparata. S-a intocmit proces verbal de predare primire intre fostul administrator si actualul administrator -stoc, casa de ... (vezi toată discuția)