avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sold casa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sold casa

La 30.11.2013 o societate este cumparata. S-a intocmit proces verbal de predare primire intre fostul administrator si actualul administrator -stoc, casa de marcat, alte mijloace fixe si obiecte de inventar, s-au platit acestea, insa soldul casei in lei- 5311, a fost de 20100 lei in balanta dar faptic a fost zero, contabila de la vremea respectiva nu a informat noul administrator ca trebuie reglat si soldul la casa. Intrebarea mea este cum mai pot regla, acum, aceasta suma?
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 17:13, 25 Iunie 2014
Sa intelegem ca administartorul este si cel care a preluat partile sociale? Are dividende de luat pe anul 2013?Daca da, reglati soldul casei prin plata dividende, care practic si le-a luat pe parcurs, dupa cum s-ar traduce!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plus la inventar si casa foarte mare nico85 nico85 Buna ziua, Am constatat ca avem o valoare mai mare a produselor din gestiune in programul de gestiune decat in balanta. Ce se poate face pentru a regla ... (vezi toată discuția)
Reglare raport de gestiune corina-b corina-b am preluat o firma si am ceva probleme. Inventarul nu bate cu raportul de gestiune si nici cu balanta...am trei valori diferite...am verificat rapoartele de ... (vezi toată discuția)
Preluare sold 371 vdeny vdeny Buna ziua, Am preluat o societate cu un stoc marfa de exemplu 40.000 lei. Din pacate dna de dinainte nu tinea evidenta pe cod/produs. Pur si simplu 371 si ... (vezi toată discuția)