avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... autorizatii pentru jocuri pe calculator
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

autorizatii pentru jocuri pe calculator

Buna ziua,

Va rog spuneti-mi am nevoie de vreo autorizatie, licenta daca organizez campanii promotionale in care pentru castigarea unor premii participantii trebuie sa joace un joc pe calculator?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 13:08, 20 Iunie 2009
Daca participarea este conditionata de achitarea unor taxe de participare, atunci DA.
Daca nu este vb de incasarea unor astfel de taxe, atunci presupunem ca participantul isi pune la incercare perspicacitatea, cunostintele, pregatirea, etc. si - daca atinge un anumit punctaj/nivel/etc., castiga un premiu. Adica, cu alte cuvinte, nu se castiga aleatoriu, la intamplare, ori pe baza de tragere la sorti!
In acest al doilea caz nu aveti nevoie de nici un fel de avize, autorizatii si nici de licenta. Insa mare atentie la regimul juridic al acelui joc pe PC, verificati in prealabil daca nu cumva descarcarea acelui joc este conditionata de plata unor drepturi de autor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Campanie promotionala. premiile sunt sau nu deductibile Andreilp Andreilp Buna ziua, Doresc sa realizez o campanie promotionala care in linii mari se desfasoare in felul urmator: - clientii achizitioneaza produsele mele - eu ... (vezi toată discuția)
Un joc de cultura generala este un joc de noroc? elyon85 elyon85 Buna ziua...am si eu o intrebare...Daca am un concurs de cultura generala ..gen Conquiztador..in care cate 2 participanti raspund la intrebari iar cel care ... (vezi toată discuția)
Concurs de pronosticuri cu premii amarkovits amarkovits Salutare As dori sa organizez un concurs de pronosticuri pentru campionatul mondial si la final primii clasati sa primeasca premii (in obiecte). Nu va ... (vezi toată discuția)