avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare destinatie din hala depozitare materiale ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare destinatie din hala depozitare materiale feroase parcare si inprejmuire in restaurant

buna seara tutturor ... sunt un tanar investitor naiv ... in anul 2013 am obtinut dupa multa nebuneala de cap in sfarsit un puz si pug care avea sa schimbe destinatia din teren arabil in teren construibil . am obtinut , am obtinut si o autorizatie de constructie in ceea ce priveste ridicarea unde cladire de 499 mp amprenta la sol p+1 total 873.... mp +- DESTINATIA CLADIRI " HALA DEPOZITARE MATERIALE FEROASE PARCARE SI INPREJMUIRE " . La ora actuala cladire este ridicata invelita la rosu DAR ne-am decis ca nu mai dorim DEPOZIT ce ne ar place sa facem un RESTAURANT !!! Ni sa cerut sa facem puz de la capat .... este posibil sa ocolim sistemul intro oare care maniera ? ca sa nu mai fac puz de la capat ? nu stiu de tipul : inchiriendui unei firme , nu stiu ori ce fel de alternativa ? SAU CARE ESTE POSIBILITATEA CA SA FAD DIN DEPOZIT RESTAURANT sunt disperata ajutatima
Ultima modificare: Luni, 23 Februarie 2015
liviu2015, utilizator

Alte discuții în legătură

Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism - teren extravilan nicum nicum Buna ziua! Pot obtine certificat de urbanism pentru constructia unei hale de aproximativ 500 mp, din panouri tip sandwich amplasata pe un teren aflat in ... (vezi toată discuția)
Costuri schimbare destinatie din locuinta in spatiu comercial albaiuliaonline albaiuliaonline buna ziua,doresc sa construiesc un spatiu comercial 24 mp undeva la sat.in certificatul de urbanism pe langa avizele si acordurile cerute mi se mai cere si ... (vezi toată discuția)