avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare naveta profesori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare naveta profesori

buna ziua, in legatura cu decontarea navetei in contractul colectiv de munca spunea ca decontarea navetei se face personalului didactic care nu dispune de locuinta in localitatea unde isi desfasuara activitatea.in ccm nouspune ca decontarea transportului se face personalului didacti care are domiciliul sau resedinta in afara localitatii unde isi desfasoara activitatea.eu am domiciliul in localitatea unde sunt profesor dar resedinta o am in alta localitate,deci am locuinta in localitate ,dar resedinta o am la 50 km distanta si fac naveta,as putea cere decontarea?

Alte discuții în legătură

Decontare naveta pesori pesori M-am mutat la sat impreuna cu viitorul meu sot . Eu sunt personal didactic, iar el nedidactic. Amandoi facem naveta de la 26 de km de Timisoara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Viza flotant allysandia allysandia Buna ziua. Mi-am facut recent viza de flotant deoarece mi-am mutat domiciliul la viitorul sot intr-o alta localitate. Intrebarea mea este: mi se poate deconta ... (vezi toată discuția)
Situatie juridica de drept,situatie juridica de fapt... Radamante Radamante Instructiunea MECTS nr. 2/2011 privind decontarea navetei cadrelor didactice ART. 1 Personalului didactic din unitatile de invatamant de stat, care ... (vezi toată discuția)