avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Acum 7 ani am facut un credit la cetelem,nu am platit decat 2 luni rate,acum a venit instintare k imi face oprire pe salariu...nu s-a prescris datoria?ce trebuie facut in acest caz
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:27, 24 Februarie 2015
Daca ati primit o adresa oficiala din partea unui executor judecatoresc si se va infiinta poprirea, atunci singura optiune ramane contestatia la executare in cadrul careia sa invocati intervenirea prescriptiei.
imi zice sa ma prezint sa platesc la sediul biroului executorului judecatoresc a 2-a zi sau in termen de 15 zile va face poprire...unde trebuie sa fac contestatie?
Ar trebui sigur sa fie prescrisa datoria.nu stiu daca mi-a trimis dupa 7 ani asa instintare.tot timpul acesta ce au pazit...unde se poate verifica daca e prescrisa datoria?
Ultima modificare: Marți, 24 Februarie 2015
gi-jane2, moderator
Folositi functia editeaza cand aveti de completat un mesaj.
nu se verifica nicaieri, instanta verifica in urma contestatiei dvs si hotaraste daca e prescris sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita 2016 - contract card de credit 2006 Alex_1985 Alex_1985 Buna ziua, Tatal meu a incheiat la inceputul anului 2006 un contract de card de credit cu o banca la care nu a mai putut plati ratele respective din ... (vezi toată discuția)
Executare silita florinirolf florinirolf buna seara sunt nou aici si nu pre stiu cum merge treaba fratele meu a facut un credit in 2007 in franci elvetieni a plecat in strainatate si a venit anul ... (vezi toată discuția)
Credit bancar neplatit!!! bgrs81 bgrs81 Buna ziua.Am tot consultat internetul si cam toata lumea spune acelasi lucru , nu stiu ce sa fac daca ma poate ajuta cineva. Povestea mea incepe asa...in anul ... (vezi toată discuția)