avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Majorare chirie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Majorare chirie

Am un chirias . Am contract inregistratrat legal la adimistratie , Vreau sa maresc chiria . In contractul incheiat nu este nimic stipulat nici ca se va mari nici ca nu se va mari . Pot mari chiria si sa-l anunt in scris pe chirias ? Daca nu vrea pot rezilia contractul ?
Cel mai recent răspuns: ContSters346773 , utilizator 17:14, 25 Februarie 2015
Pe ce perioada este facut contractul?
un an
In cazul acesta (fiind un contract pe perioada determinata) nu prea puteti sa ii mariti chiria, decat dupa ce trece perioada.
rau......
Rau, bun asa v-ati angajat prin contract, asta e.

Alte discuții în legătură

Chiriaș stabil dar neglijent! cum pot să-i măresc chiria? Florian59 Florian59 As avea o intrebare , am un spatiu inchiriat de 6 ani aceleasi firme , un chirias destul de bun platnic doar ca investitii la intretinerea imobilului n-a prea ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere mic57 mic57 Am mostenit un apartament pe care vreau sa-l inchiriez; contractul de inchiriere va fi incheiat pe o perioada de un an si va fi inregistrat la ANAF. In ... (vezi toată discuția)
Chirias marinelalisman marinelalisman am inchiriat apartament pe 5 ani si vreau sa scap de chirias. In contractul de la finante este stipulat doar faptul ca, contractul se reziliaza cu acordul ... (vezi toată discuția)