BUNA . AM fost sanctionat prin pv cu amenda de 400lei pentru urmatoarele fapte art 2 pct1 din legea 61/1990R Sanctionat de art3litb din l61/1990r. Am contestat amenda in instanta deoarece fapta retinuta nu corespunde cu incadearea juridica si instanta a respins plangerea contraventionala. Am cerut instantei anularea PV conform art 17 og2/2001. AS DORI SA STIU DACA MAI AM VREO CALE DE ATAC AL PV si ce sansa as avea ptr al anula pe acest motiv.
Mentionez ca in instanta nu am contestat faptele comise ci numai intocmirea gresita a PV. COnform pv in sarcina mea sa retinut ca am savarsit urmatoarele fapte.. aflindu-se sub influenta bauturilor alcoolice a adresat cuvinte si expresii jignitoare pe domeniul public. pe pv mai specifica ca nu sant martori iar eu la obiectiuni am specificat ca nu am injurat. LA intampinarea in justitie politistul a specificat ca legea scrisa de el in pv este nedescifrabila pe ex 2 al pv datorita indigoului si ca au fost martori de fata care au declarat ca am injurat. MA INTREB cine a constatat ca eram sub influenta bauturilor alcoolice daca nu am suflat in nici o fiola. si care sant martori politistului care au declarat ca am injurat.. mentionez ca legea trecuta in pv este foarte vizibila si nu prezinta mazgalituri din cauza indigoului.
Teoretic impotriva hotararii instantei de fond puteti formula recurs
Practic,in speta dvs aveati dreptul sa solicitati audierea presupusilor martori invocati de agentul constatator
Calea de atac legala este recursul,dar, nu mai puteti solicita in recurs audierea martorilor invocati de politist deoarece,conf.art.492(1) NCPC"In instanta de recurs nu se pot produce noi probe cu exceptia inscrisurilor noi,care,pot fi depuse sub sanctiunea decaderii,odata cu cererea de recurs,respectiv odata cu intampinarea."