avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Masina vanduta de catre alta persoana decat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Masina vanduta de catre alta persoana decat proprietarul

buna ziua ,
o alta persoana mi-a vandut masina , ce as putea face?
Buna ziua,

Mergeti la politie si faceti plangere. Daca s-a dat drept dvs faceti plangere pt fals asupra identitatii, daca v-a luat masina fara consimtamantul dvs faceti plangere pt furt. In functie de circumstantele exacte cei de la politie va vor sfatui pentru ce sa faceti plangere.

Succes,
Pentru raspuns concret este necesar sa comunicati mai multe date relevante
Cine este persoana, cum a avut acces la documentele si cheile bunului mobil ?
Nefiind proprietarul de drept al bunului mobil,ce fel de document tranzactionare a incheiat?
Nefiind proprietarul de drept al bunului mobil si neavand procura din partea acestuia cum a instarinat bunul mobil in lipsa documentelor necesare instrainarii auto ?
Teoretic,formulati plangere impotriva acesteia
Persoana dupa instrainarea bun mobil va restituit suma aferenta auto?
eu am ramas doar cu actele masinii , masina mi-a fost vanduta la fier vechi, masina era pe terenul meu unde el sta acolo fiind socrul meu, masina fiind defecta dar fiind pe numele societatii pe care o am.
Cine a permis preluarea bunului mobil in conditiile in care afirmati ca acesta se afla pe proprietatea dvs ,unde locuieste socrului dvs ?
el locuieste langa acel teren, singur si-a permis ca avea nevoie de bani si a dus-o la fier vechi, pot legal sa ii iau masina personala pana la recuperarea prejudiciului? ce ar trebui sa fac ?

Alte discuții în legătură

Radiere masina fara certificat de dezmembrare theogrigore theogrigore Va prezint situatia foarte pe scurt. Tatal meu (decedat in noiembrie 2018) avea un autorism vechi care statea in curtea casei. Acum 3 luni, mama mea a dat ... (vezi toată discuția)
Scoatere auto de la fisc nae74bya nae74bya Am vandut o masina cu 18 ani in urma si am aflat cu stupoare dupa acesti ani ca a ramas tot pe numele meu, cel caruia i-am vanduto nu a mai inmatriculat masina ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta andaschatzi andaschatzi Buna dimineata! Am vandut masina in urma cu cateva luni si proprietarul a refuzat sa facem actele legale intre timp, desi asa ne era intelegerea. In luna ... (vezi toată discuția)