avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bursa de studiu la master
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bursa de studiu la master

Buna ziua, as dori sa stiu daca pot primi bursa de studiu sau merit ca student la master (am peste 26 ani) in conditiile in care sunt si angajata. Exista reglementari legale in acest sens sau trebuie sa ma raportez doar la regulamentul de acordare burse al Universitatii (UAIC Iasi). Am luat deja primul semestru bursa S2, in semestrul II voi lua probabil S1 sau de merit -mai bine nu ii iau decat sa ii dau inapoi mai tarziu, daca legea prevede asa ceva. Multumesc mult.
Ultima modificare: Joi, 26 Februarie 2015
calina82, utilizator

Alte discuții în legătură

Actiune impotriva facultatii de comunicare si relatii publice crassh crassh Buna ziua, doresc sa stiu daca este posibil sa dau in judecata Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de bursele pentru studenti. Alexandru1707 Alexandru1707 Buna ziua, as avea o intrebare legata de acordarea burselor pentru studenti. Eu am urmat un program de studii timp de un an, unde am beneficiat de bursa de ... (vezi toată discuția)
Acordare burse sociale Ioana324 Ioana324 Buna ziua! Conform noilor modificari aduse legii educatiei, conducerea Universitatii Al Ioan Cuza Iasi a hotarat ca un student îşi poate păstra ... (vezi toată discuția)