avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum platesc CASS?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum platesc CASS?

Dat fiind faptul ca nu am fost asigurata CASS o buna bucata de timp,a trebuit sa platesc 6 luni inainte cate 54 de lei.Am fost sa platesc pe data de 25 februarie si m-a pus sa platesc din luna august.Si am dat bani pe 7 luni pt ca asa mi s-a cerut.Intrebarea mea e daca voi mai fi asigurata doar 3 zile din luna februarie sau pot sa imi platesc lunar asigurarea in data de 25?Respectiv 25 martie
Cel mai recent răspuns: adela89 , utilizator 12:30, 26 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical clodete clodete Buna ziua, In perioada aprilie-septembrie 2013 am fost in somaj 9ultima luna cand am primit somajul fiind luna noiembrie,pentru ca se da cu o luna in urma),in ... (vezi toată discuția)
Litigii cu fostul angajator sanda-popovici sanda-popovici O societate la care am ocupat postul de inspector resurse umane timp de 3 luni de zile, m-a dat in judecata pt ca nu am depus documentatia necesara la CASS, pt ... (vezi toată discuția)
Din ccc in ºomaj ALINACARSTEA ALINACARSTEA bună ziua Din 1 martie 2009 pana in 1 martie 2010 am fost in somaj, apoi m-am angajat ca lucrator comercial(din 1 martie, dar CM mi-a facut cu data de ... (vezi toată discuția)