avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum se calculeaza un an de puscarie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum se calculeaza un an de puscarie

Sotul meu are o conamnare de 4 ani dar este recidivist cum se calculeaza cat trebuie sa faca din pedeapsa ? Si eu in calitate de sotie pot cere interzicerea la vizita a unor persoane ?
Pentru a dobandi vocatie in vederea liberarii conditionate condamnatul trebuie sa execute cel puţin două treimi din durata pedepsei, daca presteaza o munca si i se scade din pedeapsa nu inainte de a executa cel putin jumatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate elibera mai devreme? mantaandreea mantaandreea Sotul meu are de executat 2 ani de inchisoare pentru ultraj.Executarea a inceput-o din 25 noiembrie 2011.As vrea sa stiu cand pot sa-i angajez un avocat care ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa de 3 ani inchisoare- cat executa? Ana15673 Ana15673 Buna seara vreau sa va întreb soțul meu este arestat si are de executat 3 ani cat din pedeapsa executa . Va multumesc (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata kyliejenner kyliejenner Buna ziua ! Am nevoie de o lamurire de la dvs. Daca cineva a fost condamnat la doi ani , a executat 5 luni in prevenitv , cat ramane din pedeapsa totala si ... (vezi toată discuția)