avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Comisionul impozabil influenteaza indemnizatie de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Comisionul impozabil influenteaza indemnizatie de concediu de maternitate

Buna ziua,am o intrebare.
Spuneti.mi va rog daca concediu maternal(cele 126 de zile)sunt platite cu 85%din media veniturilor realizate in ultimele 6 luni,daca eu pe langa salar am avut si comision(din asigurarile vandute)se ia in calcul si acel comision?Sau doar daca este venit impozabil?
Nu stiu daca firma la care lucrez declara acele comisioane.Cum anume as putea afla?

Alte discuții în legătură

Venituri realizate in timpul concediului maternal patricia85 patricia85 Buna ziua,am o intrebare. Spuneti.mi va rog daca concediu maternal(cele 126 de zile)sunt platite cu 85%din media veniturilor realizate in ultimele 6 luni,daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu prenatal si postnatal Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti, daca se poate, in urmatoarele situatii: Incapand cu jumatatea lunii mai una dintre salariate intra in concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal DanaPotop DanaPotop In concediul pre si postnatal se calculeaza 85% din ultimele 6 luni din veniturile realizate sau din salariul brut? (vezi toată discuția)