Salut as dori daca pote cineva sa ma lamuresca intr-o problema .Dupa noua reglementare de salarizare nu mai suntem pontati noaptea ,si anume , va dau detalii ,eu sunt acum la transporturi speciale ,fac misiuni de paza a transportului de materii explozive de la un depozit la vama Bors judetul Bihor sau o alta vama nu conteaza ,plec in data de 26 02 orele 07si undeva in jurul orelor 20 ajung la Bors predau transportul care intra in Ungaria , depun armamentul la Ijj Bihor iar conform contractului incheiat cu beneficiarul de paza ni se asigura masa si cazare de la orele 20 la orele 08 , timp in care Cdt de detasament nu ne ponteaza spune ca noi suntem liberi si ca putem sa facem ce dorim ,dar in dispozitiunea de misiune si in OZU figuram in misiune pana la intoarcerea noastra la unitate noi AVEN ORDINE DE SERVICI ,intocmim baza de calcul pentru ca benificiarul transportului sa faca decontul orelor prestate in folosul lui , CDT ne ponteaza dupa cum urmeaza intre orele 07 si 20 timp ce am insotit transportul pana la vama si intre ora 08 si 15 ora la care am ajuns in curtea unitatii ,deci din totalul de 32 de ore iel ne ponteaza numai 20 deci noi pierdem 12 ore in care chipurile noi suntem la odihna (ca eu am vrut sa ma duc la BORS ,IN MISIUNE SI SA DORM LA Nu stiu ce pensiune in loc sa dorm in patul meu si sa stau cu familia ) CDT de detasament spune ca codul munci ii permite si ca asa trebuie sa faca pontajul , Rugamintea mea este daca pote sa ne spuna cineva daca e legal , ca vrem sa-i facem o surpriza ,o plangere la Parchet pentru abuz in serviciu multumesc si astept un raspuns ok .Va multumesc .