avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... apartament inundat -ultimul etaj
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

apartament inundat -ultimul etaj

buna seara,
locuiesc intr-un apartament , la ultimul etaj si de doua luni, din cauza terasei deteriorate(a fost refacut in totalitate acum un an si asa cum spun cei de la administratie se afla in garantie), imi ploua, la propriu in casa, sunt si parchetul si gresia ude/
cui trebuie sa ma adresez pentru rezolvarea problemei , pentru ca ploua din ce in ce mai mult, riscam sa ne cada tavanul in cap.
cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: androidu , utilizator 21:20, 27 Februarie 2015
In scris catre asociatia de proprietari. Aveti asigurare ?
Va adresati presedintelui de bloc sa ia legatura cu cei care au facut reparatia, spuneti ca e in garantie !Va adresati cu cerere scrisa si sa va dea numar de inregistrare. Sa aveti si martor. Daca refuza s au nu se rezolva va duceti la primaria de sector la Departamnt Asociatia de Propietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scara bloc fara presedinte gyury gyury buna seara,sint proprietar al unui apartament la etajul 4 si ultimul ,imi ploua in tot apartamentul,probleme la hidroizolatie,nu avem presedinte pe scara ... (vezi toată discuția)
Abuz administrator!! albertos0103 albertos0103 Am un apartament situat la etajul 4(utimul) am avut probleme cu infiltrarea apei prin tavan,am reparat pe cheltuiala mea izolatia blocului (pe portiunea mea de ... (vezi toată discuția)
Cerere catre asociatia de propietari tonya05 tonya05 X-(Am si eu o rugaminte cu un raspuns imediat daca se poate: Cum formulez o cerere catre sociatia de propietari a blocului in care locuiesc pentru a-mi aproba ... (vezi toată discuția)