avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... TRANSPORTUL COPIILOR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

TRANSPORTUL COPIILOR

AM SI EU O NELAMURIRE CU PRIVIRE LA TRANSPORTUL COPIILOR CONFORM LEGII DATE DIN LUNA FEBRUARIE.AM O FETITA DE 4 ANI CARE ARE INALTIME PANA LA 135 CM,SI GREUTATE DE 15KG.PENTRU TRANSPORTUL EI ESTE NECESAR SCAUN PENTRU COPII SAU SE POATE SI INALTATOR?
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 19:50, 28 Februarie 2015
Aveti mai jos comunicatul politiei romane.
Parerea mea este obligatoriu scaun de masina pentru fetita dvs.
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Februarie 2015
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scaun auto copil peste 3 ani - obligatoriu sau nu? MashaD MashaD Buna ziua, am urmatoarea intrebare: pentru transportul cu masina a unui copil cu varsta de peste 3 ani este nevoie de folosirea scaunului auto special (sau ... (vezi toată discuția)
Transportul copiilor in autoturisme BG BG Am 3 copii(o fetita de 4 ani si gemeni de un an) si nu sunt sigur daca solutia gasita pentru transportul acestora cu autoturismul personal este in regula. ... (vezi toată discuția)
Reguli circulatie simonaioana72 simonaioana72 Vrem sa mergem la bai in Ungaria cu masina si suntem 5 adulti si un copil de 4 ani. As vrea sa stiu daca e obligatoriu sa punem copilul in scaunel si sa mergem ... (vezi toată discuția)