avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Mijloace de transport
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Mijloace de transport

BUNA ZIUA,

VA ROG SPUNETI-MI CUM SE INREGISTREAZA SCOATEREA DIN EVIDENTA A UNUI MIJLOC DE TRANSPORT PRELUAT DE FIRMA DE LEASING DATORITA FAPTULUI CA NU AU FOST PLATITE RATELE RESTANTE.
MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: lumi71 , utilizator 10:57, 18 Iunie 2009
NYKOL a scris:

BUNA ZIUA,

VA ROG SPUNETI-MI CUM SE INREGISTREAZA SCOATEREA DIN EVIDENTA A UNUI MIJLOC DE TRANSPORT PRELUAT DE FIRMA DE LEASING DATORITA FAPTULUI CA NU AU FOST PLATITE RATELE RESTANTE.
MULTUMESC.

Inregistrare scoatere din evidenta mijloc fix:

% = 2133
2813
6583

% = 2133
167 (rate neachitate)
2813 (amortizarea calculata)
6583 (valoare amortizare ramasa)
da, se pare ca utilizator katica are dreptate , am pierdut din vedere ratele neachitate.

=D>
katika are dreptate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cheltuiala reziliere contract leasing financiar Ionel30 Ionel30 Am urmatoarea speta: - o societate nu mai reuseste sa achite ratele unui leasing financiar,asa ca este nevoita sa renunte la mijloacele fixe care fac obiectul ... (vezi toată discuția)
Inregistrare leasing financiar soricanicoleta soricanicoleta la birou notarial se preia un contract de leasing financiar cum se inregistreaza facturile de leasing,pe factura apare capital si dobanda (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile contract novatie adina_beb adina_beb Buna ziua Societatea la care lucrez a incheiat un contract de novatie cu o alta societate pentru un autoturism si nu stiu care sunt inregistrarile contabile ... (vezi toată discuția)