avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Vanzare produse de pe magazine online
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Vanzare produse de pe magazine online

Buna ziua,

De ceva vreme vreau sa imi deschid un magazin online. In marea majoritate produsele vor fi achizitionate de la furnizori locali. Insa pe viitor, as dori adaugarea de produse pe care niciun furnizor local nu le livreaza, dar pe care le pot gasi pe alte magazine online. Intrebarea mea este: cum pot cumpara de pe ebay si vinde in tara legal? Chitanta care imi este trimisa de cei de la PayPal poate fi trecuta in registru de incasari si plati? Daca nu, atunci cum anume pot face chestia asta in legalitate?

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 2 Martie 2015
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Aprovizionare magazin online din strainatate mariusikk mariusikk Buna ziua! As dori sa stiu daca am un magazin online pot sa comand marfa de pe site-uri din afara (gen ebay, amazon) si sa le revand in ro? Apoi cum cumpar ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)
Afacere de tip "dropshipping" in romania. cadru legal ina_enache ina_enache Buna seara Intr-unul din subiectele postate de mine anterior am spus cate cave despre o afacere de tip \"dropshipping\". Pe scurt: eu am un contract cu un ... (vezi toată discuția)