avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale taxe si impozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

taxe si impozite

Ce se poate face la un apartament caruia nu i s-a platit impozitul mai bine de 10-12 ani?
Cel mai recent răspuns: Alina Badea , Avocat 15:49, 2 Martie 2015
Puteti clarifica intrebarea?
Daca sunteti proprietar, puteti fi obligat sa platiti cuantumul impozitului si majorarile aplicabile; cu toate acestea, avand in vedere perioada de prescriptie fiscala, in acest moment puteti fi obligat sa achitati doar impozitul datorat incepand cu anul 2010, plus majorarile de intarziere aferente (2%/luna), cu exceptia cazului in care a intervenit un caz de suspendare sau intrerupere a duratei prescriptiei (de ex, s-a depus declaratia de impunere cu intarziere). Ca sa cunoasteti cuantumul obligatiilor restante, puteti sa solicitati un certificat de atestare fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi neplatite compaqqq compaqqq buna ziua dupa aproape 4 ani in care am nu am platit niste amenzi acum am primit de la primarie o instiintare de plata cu urmatoarele: va invitam ca in termen ... (vezi toată discuția)
Majorari intarziere Iael Iael Buna ziua , As vrea sa va intreb daca stiti cumva daca a aparut o lege sau un proiect de lege cu privire la scutirea de la plata majorarilor de ... (vezi toată discuția)
Codul de procedura fiscala - modificari 01.07.2010 - oug 39/2010 narcisal narcisal [i]Vizavi de impozitele si taxele locale, ex. impozit cladiri, ce cote de majorari si /sau penalitati se vor achita la primarie incepand cu 01 iulie 2010? (vezi toată discuția)