avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... caini fara stapan
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

caini fara stapan

locuiesc intr-o zona privata (casa si drum privat) unde am amenajat doua custi de caini pe care i-am gasit aici. ma trezesc cu o instiintare de la primarie in care sunt informat ca sunt un mare iubitor de animale, spuse de vecini (fara nume), ca am construit un adapost pe domeniul public si ca intermen de 5 zile sa demolez constructia de pe domeniul public, altfel, ma trag la raspundere in baza art. 4 si 5 din L.258/2013 si art. 17/L.61/1991.
Am inteles ca deja sunt proprietarul cainilor, ca domeniul privat este public si...ca trebuie sa ma conformez. astept un punct de vederepe aceasta speta.
cu multumir,
Petrisor

Alte discuții în legătură

Haita de maidanezi hranita de vecinii de pe strada elisavartic elisavartic Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Locuiesc pe o strada in constructie in comuna Berceni. Pe strada mea este o haita de 8 caini hranita de doua dintre ... (vezi toată discuția)
Legarea unui catel in lesa valcris valcris Buna ziua. Exista vreo lege care sa-mi interzica sa leg un catel in lesa pe timpul zilei ? Avem un catel la firma unde lucrez si vrem sa-l legam in lesa de un ... (vezi toată discuția)
Autorizatie construire platforma betonata / construire extravilan. cristi_bm cristi_bm Buna ziua, Se da urmatoarea problema. Avem un adapost de caini care trebuie autorizat de la DSVSA. Adapostul este in chirie pe un teren care in CF apare in ... (vezi toată discuția)