avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie construire Platforma betonata / construire ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie construire Platforma betonata / construire extravilan.

Buna ziua,

Se da urmatoarea problema. Avem un adapost de caini care trebuie autorizat de la DSVSA. Adapostul este in chirie pe un teren care in CF apare in extravilan si folosinta livada. Pentru a putea fi autorizat trebuie amenajata toata suprafata pe ideea de "ciment etansat" dupa OUG nr. 155/2001 consolidata in 2009, care duce cu gandul la platforma betonata.

Ce s-ar putea face? Mentionez ca totul se intampla prin donatii/sponsorizari.

Daca trebuie tot tacamul, schimbat din extravilan in intravilan, necesita PUZ, care costa mult din ce am inteles (1leu/mp) + Avize si din ce am inteles ca s-a schimbat legea trebuie facuta pe minim 5000mp si toata treaba asta dureaza aici ... am inteles si 1 an de zile. Pe urma ar urma pasii normali pt o autorizatie de construire.

Ultima modificare: Marți, 7 Martie 2017
cristi_bm, utilizator
Cel mai recent răspuns: wick , utilizator 14:23, 23 Martie 2017
Bună ziua,

Legea 258/2013 pentru modificarea și completarea OUG 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân, prin art. 1, respectiv art. 2 face referire la obligativitatea Consiliilor Locale de a înființa servicii specializate pentru gestionarea câinilor fără stăpân, respectiv a amenaja adăposturi publice pentru câinii fără stăpân.
Ați încercat să găsiți înțelegere acolo?
Altfel nu există posibilitatea să construiți o platformă betonată în extravilan fără toată documentația necesară, pe care, în mare parte, ați descris-o d-voastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Strangerea din zonele publice si administrarea cainilor fara stapan ContSters312482 ContSters312482 Locuiesc in judetul Ilfov, in una din localitatile din apropierea Bucurestiului. Din pacate, si aici sunt multi cainii fara stapan care misuna pe strazi si ... (vezi toată discuția)
Unde se pot reclama montele ilegale intre caini fara pedigree ? andrei_sfnt andrei_sfnt Buna ziua, Din cate am studiat personal, imperecherea exemplarelor canine fara pedigree este ilegala din ianuarie 2015. Legea 258/2013, completare a ... (vezi toată discuția)
Haita de maidanezi hranita de vecinii de pe strada elisavartic elisavartic Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Locuiesc pe o strada in constructie in comuna Berceni. Pe strada mea este o haita de 8 caini hranita de doua dintre ... (vezi toată discuția)