Se da urmatoarea problema. Avem un adapost de caini care trebuie autorizat de la DSVSA. Adapostul este in chirie pe un teren care in CF apare in extravilan si folosinta livada. Pentru a putea fi autorizat trebuie amenajata toata suprafata pe ideea de "ciment etansat" dupa OUG nr. 155/2001 consolidata in 2009, care duce cu gandul la platforma betonata.
Ce s-ar putea face? Mentionez ca totul se intampla prin donatii/sponsorizari.
Daca trebuie tot tacamul, schimbat din extravilan in intravilan, necesita PUZ, care costa mult din ce am inteles (1leu/mp) + Avize si din ce am inteles ca s-a schimbat legea trebuie facuta pe minim 5000mp si toata treaba asta dureaza aici ... am inteles si 1 an de zile. Pe urma ar urma pasii normali pt o autorizatie de construire.
Legea 258/2013 pentru modificarea și completarea OUG 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân, prin art. 1, respectiv art. 2 face referire la obligativitatea Consiliilor Locale de a înființa servicii specializate pentru gestionarea câinilor fără stăpân, respectiv a amenaja adăposturi publice pentru câinii fără stăpân.
Ați încercat să găsiți înțelegere acolo?
Altfel nu există posibilitatea să construiți o platformă betonată în extravilan fără toată documentația necesară, pe care, în mare parte, ați descris-o d-voastră.