avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Postare articol
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Postare articol

Va salut! As dori sa stiu care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru a posta un articol pe site.Am 25 de ani ,de profesie sunt jurist am o experienta de aproximtiv 2 ani ca si consilier juridic in cadul unei societati care se ocupa cu exploatarea agricola si sunt masterand in anul 2 in cadrul Facultatii de Drept a Univ A.I.Cuza Iasi unde am si absolvit.Va multumesc astept un rapsuns !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:52, 3 Martie 2015
Discutati subiectul,contactand administratorii forumului direct prin mesagerie privata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la privat sau drept la stat? Tiberio Tiberio Buna ziua, Sunt elev in anul terminal de liceu.Avand in mai putin de 3 luni examenul de bacalaureat, ma intrebam daca este o diferenta, in cadrul carierei ... (vezi toată discuția)
Ce optiuni am ca absolvent al unei facultati de drept? Anamaria MS Anamaria MS Buna ziua, Am terminat facultatea de drept ,promotia de anul acesta.Acum sunt masterand la dreptul afacerilor la Academia de Politie.Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Exercitarea profesiei de consilier juridic, incompatibilitati leovigild leovigild Buna ziua tuturor, se dau urmatoarele: in 2003 am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Univ. Hyperion si licenta in feb 2004. Incepand cu martie 2004 am ... (vezi toată discuția)