avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... lnformatie reabilitare termica pe cont propriu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

lnformatie reabilitare termica pe cont propriu

Buna ziua,

Va rog sa ma lamuriti in urmatoarele 3 probleme:

1.deoarece reabilitarea termica efectuata de Primarie nu se stie daca si cand se va face, doresc sa imi reabilitez apartamentul pe cheltuiala mea. Pentru reabilitarea termina a apartamentului meu am nevoie de autorizatie de la Primaria Sector 3 sau de la Asociatia de Proprietari a blocului?

2. doresc sa imi montez la geamul de la bucatarie si la cel de la sufragerie o copertina din policarbonat ca sa protejez un pic cele 2 incaperi de soare si de mizeria aruncata pe geam de locatarii de la etajele superioare. Pentru a o putea monta am nevoie de autorizatie de la Primaria Sector 3 sau de la Asociatia de Proprietari a blocului?

3.doresc sa imi montez in dreptul geamurilor jardiniere cu flori. Pentru asta am nevoie de autorizatie de la Primaria Sector 3 sau de la Asociatia de Proprietari a blocului?


va multumesc.
Numai pentru primul punct aveti nevoie de aprobarea asociatiei de proprietari. Aveti grija sa nu modificati culoarea exterioara a zidului si nu cred sa aveti probleme cu primaria.
Pentru celelalte 2 punce nu am nevoie de nicio aprobare?
exista vreo lege in care sa scrie ce am voie si ce nu am voie sa fac pe fatada blocului?
Legea nr. 50/1991 rep.
ausfahrt a scris:

Legea nr. 50/1991 rep.



Va multumesc

Alte discuții în legătură

Buna tuturor. recent am instalat pe balcon o copertina retractabila ... madalinams madalinams Buna tuturor. Recent am instalat pe balcon o copertina retractabila ca un rulou din panza, intr-un bloc nou. Inainte sa o comand nu era infiintata asociatia de ... (vezi toată discuția)
Copertina de policarbonat Miha2003 Miha2003 Ce aprobări trebuie sa obțin pentru a .mi monta la geamul apartamentului meu o copertina din policarbonat .Mentionez ca este necesară aceasta copertina ... (vezi toată discuția)
Copertina balcon Coriina12 Coriina12 Buna seara ! Recent, mama mea si-a montat o copertina la balcon, deoarece se saturase de vecinii de deasupra care aruncau tigari si scuipau pe hainele noastre ... (vezi toată discuția)